Brf Styrbord på Limhamn

Limhamns sjöstad

Gemensam lokal

I källaren finns en gemensam lokal för alla i bostadsrättsföreningen.

Det går bra att som medlem hyra lokalen för besök av släkt och vänner. Det är du som medlem som bokar lokalen via formuläret nedan. Efter bokning kommer du att få en bekräftelse via mejl. Där står var och när du kan hämta taggen till lokalen. Klicka i alla dagar du har bokat, dvs från första dag till sista dagen i kalendern nedan.

Calendar is loading...
-
Tillgänglig
 
-
Bokad
 
-
Reserverad
·
 
-
Delvis bokad

Förnamn*:

Efternamn*:

Lägenhetsnummer*:

E-post*:

Mobiltelefonnummer*:

Övrigt:

Antal nätter*:

Detta gäller vid bokning:
– Tillträde från 18:00 dagen din hyrtid börjar till 17:00 sista dagen. Markera alla dagar du vill hyra. Dvs dag 1 fr 14:00 till ex dag 3 kl 13:00. Det innebär 3 markerade dagar i kalendern och sammanlagt 2 dygns bokning.
– Det går även bra att hyra även en enstaka dag. Markera en dag i kalendern och skriv mellan vilka tider under övrigt.
– Du kan boka max 3 nätter under en 7-dagarsperiod
-Vid avbokning som görs sju dagar eller mindre innan användningstillfället utgår 100 kr per natt som bokats vid bokningstillfället.
– Kostnad 300:-/natt debiteras påföljande kvartal via lägenhetsavi
– Vid bokning storhelger, såsom till exempel julen, kommer utlottning att ske åtta veckor innan. Vid jul kan man sammanlagt hyra 4 nätter.
– Man tar själv med kuddar, täcken, sänglinnen och handdukar
– Lokalen är inredd med bäddsoffa för 2 personer, 2 st bäddpuffar samt bord och 6 stolar.

Det är inte tillåtet att röka, ha pälsdjur eller laga mat i lägenheten.

Övrigt
• Medlem som hyr lokalen är ansvarig för eventuella skador på inredning och utrustning som uppstått under hyrestiden.
• Det ska vara lugnt i lokalen efter 22:00

Städning
• Möbler ska återställas på ursprunglig plats.
• Du ska ha städat och vara klar till kl 17:00 på avlämningsdagen.
• Alla ytor ska torkas av och golvet ska dammsugas. Toalett, dusch och handfat ska tvättas och silen i duschen rengöras.
• Sopor ska kastas i miljöhuset.
• Man ska lämna i lokalen i det skick som man själv vill finna det.
• Om städning inte görs utan det behöver beställas extra städning så kommer en avgift att tas ut av den medlem som bokat lokalen.

Tillträde
Den gemensamma lokalen fungerar, förutom som övernattningslägenhet, även som lokal för styrelsearbete med dokumentskåp och skrivare. Styrelsen kan i sällsynta fall behöva tillträda lokalen under tiden den är uthyrd och kommer i första hand att förvarna gästerna genom att ringa. Om tillträde behövs akut kommer styrelsen förvarna genom att knacka på dörren och därefter öppna med koden.

Det är endast styrelsemedlemmar som har tillgång till kod eller nycklar och kommer i största möjliga mån undvika att gå in i lokalen när den används. Kom ihåg att alltid låsa dörren enligt instruktionerna på väggen och rapportera om någon obehörig försökt ta sig in. Föreningen ansvarar ej för värdesaker och rekommenderar därför att förvara dessa på ett säkert sätt.